A Nemzeti Művelődési Intézet idén is megszervezi a közösségszervező nyári táborát 2024. július 07-11. között Lakiteleken.
A program a közösségszervezés BA, kulturális mediáció MA, közösségi művelődés tanára OMA és kulturális témájú PhD szakos hallgatók számára szól.
A tábor célja, hogy a hallgatók megismerjék a közösségszervező szakma feladatait; új kutatási témáit és gyakorlati módszereit; élményeket, tapasztalatokat szerezzenek; erősödjön a szakmai elköteleződésük; valamint a különböző felsőoktatási intézményekben tanulók jobban megismerjék egymást.

Az étkezés, a szállás és programok térítésmentesek, de az utazás önköltséges.

A jelentkezési felület itt érhető el: https://forms.gle/7MV8r5HWmSm4Zhfe7
Jelentkezési határidő: 2024. június 10. 16:00 óra.

További információ kérhető a következő e-mail címen: szakmafejlesztes@nmi.hu

Lehet, hogy egy kép erről: 7 ember és , szöveg, amely így szól: „Közösségszervezó labor VI. 2024. 07. 7-11. Jelentkezhetnek: közösségszervezés BA, kulturális mediáció MA szakos hallgatők. ขบบหอน Tudnivalók: A szállás, az étkezés és programo téritésmentesek. Az utazás önköltséges. Korabl Korabillaborok mborok tábor időpontja: 2024. július Jelentkezési határido: 2024. június 10. 16:00 όrα Atábor helyszine: 6065 Lakitelek, Szentkirályi út 2. •További információ: szakmafejlesztes@nmi.hu Jelentkezz itt: https://omgale/7/Wmz Korabbl mborok 水 ANemzetiMüvelodésilntezet A Nemzeti Müvelödési Intézet szervezésében บ . Müvelödesi Intézet”